In deze magische wereld leven allerlei soorten wezens, nog niet ontdekt door de moderne mens. Maar onontdekt willen we blijven en in vrede kunnen leven. De meesten althans... Wat is jouw verhaal?
 
IndexPortalFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggenKalender
Enquête
Dit wil ik graag als een volgende Storyline:
Monsterhunting
86%
 86% [ 6 ]
Zandstormen op Sandy Desert Island
0%
 0% [ 0 ]
Rellen Black Market
0%
 0% [ 0 ]
Sunset Volcano barst uit
0%
 0% [ 0 ]
Mysterieuze verdwijningen naar the Dreamworld
14%
 14% [ 1 ]
Totaal aantal stemmen : 7
Storyline Stuff
december 2018
madiwodovrzazo
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
KalenderKalender

Deel | 
 

 Let's catch some Fish -Rikku-

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Keani

avatar

Aantal berichten : 16
Experience points : 203
Registratiedatum : 07-06-15

Character sheet
Personal Info:
Experience Level:
13/999  (13/999)

BerichtOnderwerp: Let's catch some Fish -Rikku-   ma 08 jun 2015, 21:05

Het was gewoon een dag zoals alle anderen, behalve dan dat Keani voor het eerst in een andere Lagune zwom dan die bij haar huis. Niettemin was het hier mooi, hoor. Alleen ze moest wel wennen aan de hoge bergen om haar heen, die had ze niet bij de Mermaid Isles.
Ze zwom snel en vlug door het water, en genoot van iedere seconde.
Ze dook diep, en met een grote vaart sprong ze uit het water, druppels vlogen als kristallen om haar heen. Daarna kwam ze zonder een harde plons weer sierlijk in het water terecht.
Op de bodem ging ze even liggen. Ze was hier eigenlijk om te trainen met de anderen, maar dat begon pas... Ze was het vergeten. Het deed er dan ook niet toe, ze was hier de hele maand. En ze móest nu eenmaal even het water keuren...
Ze bloosde van schaamte, schudde haar hoofd, en zwom nog een paar rondjes langs het strand. De lagune had inderdaad zijn naam waargemaakt met alles wat hier aan moois op de bodem lag, en het water was ook kristalhelder. Maar bescheiden en eerlijk als dat ze was wilde ze niets meenemen, want dit behoorde toe aan de Lagune.

Na een half uurtje besloot ze te gaan rusten op één van de rotsen die boven water uitstaken. Met een sprongetje belandde ze behendig op de rots en keek om zich heen. De zon stond hoog aan de hemel en ze moest oppassen dat ze niet uit zou drogen. Ze friemelde wat aan haar haren, en ging toen liggen. Heerlijk was het om helemaal op zichzelf te zijn, met weinig plichten en verwachtingen.
Natuurlijk moest ze zich houden aan de regels van de Knights, maar die zou ze sowieso niet verbreken. haar hart en ziel lag bij het vechten tegen... tja, alles waar tegen gevochten moest worden.
Met haar staart sloeg ze op het water en keek naar de kringen die erdoor ontstonden. Zolang deze rust maar niet verstoord zou worden zou alles helemaal goed gaan. Ze pakte haar Naginata op die ze op dezelfde rots had gelegd, en veegde het blad schoon. Ze was blij dat het soms zoute zeewater soms zoete rivier water en soms gewoon de open lucht haar dierbare bezit niet aantastte.
Ze keek nog een keer rond, en ook omhoog naar de grote bergen. Ze zou een van deze dagen nog wel een tocht willen maken naar de bergen, maar wie weet hoe hard de trainingen zouden worden. En met haar fysieke kracht ging dat geen pretje worden...
En toen zag ze de jongen staan, met vleugels en een staart, maar wel een andere soort staart. Hoe lang had hij daar al gestaan? Hun blikken kruisten elkaar, en haar ogen gloeiden van wantrouwen.
Toen pakte ze haar Naginata en dook het water in.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rikku

avatar

Aantal berichten : 13
Experience points : 175
Registratiedatum : 28-01-15
Leeftijd : 19
Woonplaats : Wieringerwerf

Character sheet
Personal Info:
Experience Level:
11/999  (11/999)

BerichtOnderwerp: Re: Let's catch some Fish -Rikku-   di 09 jun 2015, 19:28

Het was een prachtige dag, de zon scheen en er stond een beetje wind hoog in de lucht. Rikku vloog met hoge snelheid door de lucht en ging langs alle bergen heen, het gevoel van de wind in zijn gezicht voelde heerlijk en hij genoot er van. Vanaf hier moest de Diamond Lagune niet ver meer zijn en dat klopte, een gigantische Lagune vol met mooi helder water lag onder hem, omringt door bergen. Eenmaal geland op de berg keek hij naar een rots in het water, toen zijn blik viel op degene die erop zat. Er zat een meisje op de rots in het midden van de Lagune, hij zag dat ze geen benen had, maar een staart. Hij keek haar met een forse blik aan. Haar ogen gloeiden van wantrouwen en ze sprong ook niet veel later het water in. Hij haalde zijn schouders op en pakte een opgevouwen blad uit het vakje van zijn mouw en legde het voor hem neer. Uit een zakje van zijn broek pakte hij een potlood en vouwde het blad open,het kleine papiertje werd een grote kaart waar hij meteen de Diamond Lagune bij tekende. ''Dat is nummer 1'' zei hij terwijl hij de kaart weer opborg. Hij besloot om even te gaan liggen en bij te komen van de reis, maar het moment dat hij ging liggen knorde zijn maag ontzettend en slaakte hij een diepe zucht. ''Ugh.. waarom net nu?!'' zei hij terwijl hij naar zijn buik keek.''Al mijn eten is al op.. En ik heb ook geen geld mee.. mompelde hij, ''Misschien zit de lagune wel veel vis'' zei hij terwijl hij opstond en zijn vleugels strekte. Hij liep naar de rand van de berg waar hij zichzelf naar beneden liet vallen en met een bloedgang over het water vloog. Hij was zo dichtbij dat hij met zijn handen het water kon aanraken, maar daar was hij nu niet voor, hij moest eten, en zijn verstand op het jagen zetten. Zijn pupillen veranderde van onschuldig (ovaal) naar gevaarlijk (tot spleetjes) als hij zich heel erg moest concentreren of zich bedreigd voelde. Ook zette hij de stekels op zijn staart omhoog die een groene neon kleur afgaven. Hij vloog loeihard maar geluidloos langs het water oppervlak, zijn ogen konden snel elke beweging opmerken maar konden het niet identificeren. Hij had een beweging opgemerkt en vloog er direct naar toe. Met een looping vloog hij omhoog en dook meteen weer naar beneden waar hij zijn handen al klaar had staan om zijn prooi te grijpen. Met een grote plons raakte hij het water om zijn prooi te vast te grijpen en weg te vliegen. Even snel keek hij naar wat hij vast had en zag dat hij een grote staart vast had... Niet zomaar een staart, maar die van een meermin
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Keani

avatar

Aantal berichten : 16
Experience points : 203
Registratiedatum : 07-06-15

Character sheet
Personal Info:
Experience Level:
13/999  (13/999)

BerichtOnderwerp: Re: Let's catch some Fish -Rikku-   di 09 jun 2015, 21:28

Keani voelde zich veiliger op de bodem van de Lagune dan op de rots waar ze bekeken werd. Ze had een hekel eraan, vooral als het jongens waren. Ze kon gewoon niet met die... wezens opschieten. De jongens die tussen de Knights zaten zochten gelukkig nooit contact, en de enige die dat wel deden waren degene die een rank boven haar waren, en die respecteerde ze en had er op zich een goede band mee. De rest kon haar eigenlijk weinig schelen.
Keani zat op een stuk steen dat in het water lag, volgegroeid met allerlei waterplantjes en er zat hier en daar een zeester. Hier zat ze zeker weten uit het zicht van alles en iedereen, en gaf haar een fijn gevoel. Ze had geen zin in pottenkijkers.
Ze plukte een stukje wier en wreef ermee over het blad van de Naginata, om hem nog glimmender te krijgen. Slijpen hoefde niet, omdat het metaal nooit echt bot werd. En daar had ze nu overigens de materialen niet voor, dus ook al had ze het willen doen zou het niet gaan.
Ze zuchtte, en belletjes kwamen uit haar mond. Ze had geen idee wat ze moest doen. Ze zou nu net zo goed terug kunnen gaan naar haar hut die aan de rand van de Lagune stond. Het was een leuk hutje, en misschien kon ze daar dan nog even... Tja, wat kon ze doen? Oefenen, waarschijnlijk. Maar daar had ze nu geen zin in.
Ze besloot een stukje te gaan zwemmen, haar Naginata nog altijd geklemd in haar twee handen. Ze doorkliefde het water, op haar rug, maakte kurkentrekkers en had de neiging om te gaan springen, maar hield zich in. Wie weet zat die gluurder daar nog steeds.
Ze dook een keer naar de bodem, en ging toen omhoog, kon zo goed de Lagune overzien. Ze stak voor de grap haar staart even boven water en sloeg ermee op het wateroppervlak, waarna er allemaal belletjes ontstonden. Ze hield van belletjes en het liefst maakte ze grote sprongen, om er zo veel mogelijk te creëren en er daarna doorheen te zwemmen. De belletjes kriebelden een beetje en voelde gewoon fijn aan. Misschien was het vreemd, maar ja, het was nu eenmaal haar hobby.
Nu scheerde ze net onder het wateroppervlak, waarschijnlijk zat er nog een centimeter of drie tussen. Ze ging snel en keek naar beneden. Wat vreemd; in haar schaduw was een paar vleugels te zien. Die konden onmogelijk van haar zijn, want ze was een Mermaid. Ze keek omhoog, om te ontdekken dat de jongen van net vlak boven haar vloog. Ze ging nog iets sneller, maar het was al te laat.
Zijn handen pakten haar staart stevig vast, en ze kon zich niet lostrekken. Binnen enkele secondes vloog ze boven water, op haar kop.
"Jij achterlijke...!" riep ze boos, maar kwam niet uit haar woorden. "Laat me los!" Haar stem was woedend en hard, en een golf van vervloekingen stroomde uit haar mond, terwijl ze probeerde in de buurt van zijn handen te komen om zich los te slaan, wat overigens geen nut had, want het vliegen dwong haar naar beneden te hangen. Stomme zwaartekracht, dacht ze boos, en keek naar boven.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rikku

avatar

Aantal berichten : 13
Experience points : 175
Registratiedatum : 28-01-15
Leeftijd : 19
Woonplaats : Wieringerwerf

Character sheet
Personal Info:
Experience Level:
11/999  (11/999)

BerichtOnderwerp: Re: Let's catch some Fish -Rikku-   zo 14 jun 2015, 20:13

Rikku vloog over het water met de ''vis'' in zijn handen. Hij voelde een paar lichte tikjes op zijn handen maar trok zich daar niks van aan, "Jij achterlijke...!" hoorde hij; "Laat me los!" schreeuwde zijn prooi die hij uit het water had gevist. Het geluid wat ze maakte deed hem beseffen wat er op dat moment gebeurde en keek haar in de ogen met scherpe dunne pupillen. Wat gebeurd er? dacht hij. Hij schudde zijn hoofd tot zijn pupillen weer ovaal werden en hij zichzelf weer onder controle kreeg. Hij keek in de ogen van een woeste mermaid terwijl ze op 20 meter hoogte vlogen. Rikku verminderde meteen snelheid en maakte met zijn vleugels grote slagen om op één plek te blijven zweven. Rikku keek haar met een vragende blik aan.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Keani

avatar

Aantal berichten : 16
Experience points : 203
Registratiedatum : 07-06-15

Character sheet
Personal Info:
Experience Level:
13/999  (13/999)

BerichtOnderwerp: Re: Let's catch some Fish -Rikku-   zo 14 jun 2015, 20:40

Hij verminderde vaart, en Keani hing op haar kop. Haar hoofd was rood, zowel door de woede als door al het bloed dat naar haar hoofd stroomde. Ondertussen hingen ze stil, of in ieder geval vloog hij niet verder. Zijn vleugels maakte klappende geluiden bij iedere slag. Het liefst zou ze zich los willen rukken om zich weer in de lagune te laten vallen, maar de kans dat ze te hard neer zou komen op het wateroppervlak en ze haar nek zou breken was te groot.
Toen zag ze dat de jongen naar haar keek. "Zeg, ik heb weinig zin om hier te blijven hangen. Zou je me niet gewoon terug kunnen brengen?!" vroeg ze geïrriteerd, en het was goed dat ze hem niet aan kon raken, want anders had ze nu korte metten met hem gemaakt, mits ze niet boven het water hingen, op een hoogte van een meter of twintig.
Ze mompelde een paar onverstaanbare verwijtingen en vloeken, en vreemd genoeg gaf dat een beter gevoel. In haar hoofd ging een draaikolk aan gedachtes voorbij, over wat ze met de jongen zou doen als ze op het vaste land of in het water waren.
Ze keek nog eens goed naar hem, en nam haar ideeën terug. Ze zag nu al dat hij langer en gespierder was dan zij, en ze hem onmogelijk een lesje zou kunnen leren. Ze zou het gegarandeerd verliezen, en daar had ze géén zin in, nee, absoluut niet. Nope. Noppes. Nada. Niënte.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rikku

avatar

Aantal berichten : 13
Experience points : 175
Registratiedatum : 28-01-15
Leeftijd : 19
Woonplaats : Wieringerwerf

Character sheet
Personal Info:
Experience Level:
11/999  (11/999)

BerichtOnderwerp: Re: Let's catch some Fish -Rikku-   do 02 jul 2015, 20:32

Rikku bleef maar kijken naar het binnensmonds scheldende meisje die onder hem bungelde. "Zeg, ik heb weinig zin om hier te blijven hangen. Zou je me niet gewoon terug kunnen brengen?!" vroeg het meisje nijdig. ''Ja'' zei hij droger dan verwacht, ''Natuurlijk breng ik je naar beneden'' zei hij met een schijnheilige lach. Met volle vaart vloog hij naar beneden richting het water. Met een paar kleine loopings kwamen ze bij het water oppervlak en liet hij haar in het water vallen. ''Oops..'' zei hij met een sarcastische toon. Hij vloog naar een rots en ging daar op zitten. ''Sorry dat ik je mee greep. Ik dacht dat je een hele grote vis was ^^'' lachte hij met zijn hand achter zijn hooft.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Keani

avatar

Aantal berichten : 16
Experience points : 203
Registratiedatum : 07-06-15

Character sheet
Personal Info:
Experience Level:
13/999  (13/999)

BerichtOnderwerp: Re: Let's catch some Fish -Rikku-   zo 05 jul 2015, 22:05

Als Keani nog niet misselijk was geworden van de hoogte, was het wel vanwege zijn vliegkunsten. Ze wilde het wel uitschreeuwen en gillen, maar ze hield wijselijk haar mond. De jongen zou er alleen maar plezier in hebben als ze zou gaan schreeuwen. Toen liet hij haar vallen.
Maar koppig als ze was, was ze niet van plan een harde smak te maken tegen het water om die jongen een lol te doen. Sierlijk stak ze haar armen voor zich uit en rechtte ze haar staart, en gleed soepel het water in. Vlak voordat ze de bodem raakte wist ze haar lichaam te wenden en maakte een scherpe bocht naar boven. Ze pakte in het voorbij gaan haar Naginata in het voorbijgaan op, die had ze laten vallen toen ze werd opgepakt. Daarna stak ze pissig haar hoofd uit het water. Haar Naginata bleef uit het zicht van de jongen. Wie weet had ze die nog nodig als verrassing. Ze vertrouwde hem voor geen cent.
''Oops...Sorry dat ik je mee greep. Ik dacht dat je een hele grote vis was,'' zei hij lachend en sarcastisch. Hij zat op een rots. Achterbakse kwallenkop, dacht ze. "Je durft wel he, jongetje?!" klonk het fel. Een vuile, fake glimlach verscheen op haar gezicht. "Me aanzien voor een monster. Maar ja, een vliegend reptiel kan ook weinig. Serpenten zoals jij staan erom bekend een beetje... hersenloos te zijn." Ze keek hem aan, knipperde niet. Haar bruine lokken zaten verwilderd aan haar voorhoofd geplakt. Oh, wat had ze nu al een hekel aan hem. Met veel plezier zou ze zijn hoofd eraf rukken. Ze dook onderwater, en zwom een paar meter dichterbij. Alleen haar hoofd kwam boven water, tot en met haar ogen. Ze blies belletjes uit van irritatie. "Gemeende excuses zouden wel van pas kunnen komen. Maar ja, types zoals jij vinden zichzelf te veel waard. De volgende keer spies ik je en prik je op de zeebodem om je zo te verdrinken. Begrepen?" Nu kwam haar hele hoofd boven water, keek hem aan en maakte een "hmpf"-geluidje, en zwom weg. Wat een opgeblazen puffervis, dacht ze.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rikku

avatar

Aantal berichten : 13
Experience points : 175
Registratiedatum : 28-01-15
Leeftijd : 19
Woonplaats : Wieringerwerf

Character sheet
Personal Info:
Experience Level:
11/999  (11/999)

BerichtOnderwerp: Re: Let's catch some Fish -Rikku-   zo 16 aug 2015, 15:48

Rikku keek toe hoe de meermin hem woest aankeek en voelde zich een beetje ongemakkelijk.''Je durft wel he, jongetje?!'' zei ze fel. Rikku keek haar aan met een verwarrende blik en dacht bij zichzelf dat het ook maar een ongeluk was. ''Me aanzien voor een monster. Maar ja, een vliegend reptiel kan ook weinig. Serpenten zoals jij staan enorm bekend een beetje... hersenloos te zijn.'' Die woorden kwamen hard bij hem aan.. Maar hij liet niet merken dat het hem iets deed. Zijn woede beheersen werd steeds moeilijker voor hem op het moment. Elk woord dat uit haar mond kwam maakte hem steeds bozer en hij begon daarom zachtjes te grommen, hij ging agressiever uit zijn ogen kijken en hij maakte zijn handen tot vuisten. ''Gemeende excuses zouden wel van pas kunnen komen. Maar ja, types zoals jij vinden zichzelf te veel waard. De volgende keer spies ik je en prik je op de zeebodem om je zo te verdrinken. Begrepen?''. Zei ze terwijl ze haar hooft steeds verder uit het water stak. Zijn pupillen waren tot spleetjes gaan staan van woede en hij siste zachtjes ''Wat zou ik graag een plasma bol haar hooft willen laten doorboren.'' ze maakte een arrogant geluid en zwom daarna weg. Dat was de druppel. Hij spreidde zijn vleugels en zette zich af van de grond. Hij vloog over het water en volgde de meermin. Zijn handen gloeide blauw en kleine vonkjes vormde een blauw gloeiende bal van plasma, die hij in het water gooide, en met een doffe klap het water raakte en zo een felle lichtflits af gaf.''Fuck.. dat was misschien niet zo slim'' zei hij toen hij zichzelf weer was. Hij stopte met vliegen en bleef op zijn plek zweven terwijl hij naar zijn handen keek.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Keani

avatar

Aantal berichten : 16
Experience points : 203
Registratiedatum : 07-06-15

Character sheet
Personal Info:
Experience Level:
13/999  (13/999)

BerichtOnderwerp: Re: Let's catch some Fish -Rikku-   zo 16 aug 2015, 19:28

Vanuit haar ooghoeken zag ze dat ze gevolgd werd, en Keani kneep de Naginata zowat fijn in haar handen, zo stevig hield ze deze vast. Ze dook ietsje dieper, hopelijk uit het bereik van de jongen zijn handen.
Een verblindende flits, en na het licht zag ze alleen nog maar zwart. Ze knipperde een paar keer, wreef in haar ogen, en liet zichzelf naar de bodem zinken door alle adem uit haar longen te knijpen. Zachtjes haalde ze adem via haar kiewen en probeerde haar ogen weer normaal te laten werken.
Alle haaienvinnen nog aan toen, dacht ze. Ja, Keani was hevig geschrokken. Maar haar ogen waren nu het grootste probleem, overal zag ze zwarte vlekken. Ze deed haar handen voor haar ogen, en kon na een minuut gewoon zien.
Binnenin haar was iets aan de kook geraakt, laaiend was ze nu. Ze pakte de Naginata, en met een topsnelheid zwom ze naar het wateroppervlak, om er vervolgens uit te springen, de Naginata met het snijvlak gericht op de jongen.
"Als je oorlog wil, kun je dat krijgen," siste ze kwaad, en sierlijk belandde ze een seconde of twee later weer in het water. Alleen haar ogen en alles daarboven staken boven het water uit, en de punt van de Naginata.
Daarna, met een rotgang, stak ze het ding dreigend in zijn richting. "Kwallenkop," siste ze. Haar ogen had ze uit woede tot spleetjes geknepen, alle spieren in haar lijf waren aangespannen. Ze was slecht in vechten, maar ze was in het water en had dus een voordeel. Ze kon zich hier soepeltjes voortbewegen en kon, als het echt nodig was, snel onderduiken en hem vanuit het water prima in de gaten houden, dan een sprintje trekken en hem met een sprong in de lucht toetakelen. Ze was op alles voorbereid.
"Je hebt wel lef, hè?" zei ze toen. "Maar ik krijg je wel klein..." Dat laatste had ze haast onverstaanbaar gemompeld. Ze knipperde niet, keek hem strak aan. Hoe makkelijk een persoon een hekel kon krijgen aan een ander.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rikku

avatar

Aantal berichten : 13
Experience points : 175
Registratiedatum : 28-01-15
Leeftijd : 19
Woonplaats : Wieringerwerf

Character sheet
Personal Info:
Experience Level:
11/999  (11/999)

BerichtOnderwerp: Re: Let's catch some Fish -Rikku-   ma 17 aug 2015, 12:01

Al kijkend naar zijn handen vroeg hij zich hoe hij dat deed. ''Oke.. Die is nieuw'' zei hij met een lach op zijn gezicht. Hij heeft het wel eens eerder gezien bij de halfdraken op het eiland waar hij woont, maar hij had niet gedacht dat hij het zelf ook kon. ''Als je oorlog wil, kun je dat krijgen,'' riep de meermin die langs hem heen zoefde. Hij zag dat ze op alles voorbereid was, ze is tenslotte in het water. Haar nu uitdagen was misschien geen goede optie. ''Jij hebt wel lef, hé?'' zei ze. Rikku kon zichzelf wel voor zijn kop stompen, ''Waarom doe ik dat dan ook?!'' zei hij tegen zichzelf. Hij kon moeilijk naar haar toe gaan en zeggen dat hij zichzelf af en toe niet echt in de hand had... Alleen de slagen van zijn vleugels waren te horen, het was akelig stil. ''Uhm..'' zei hij toen hij over zijn arm wreef, zijn mond ging open en hij begon met praten ''Sor-.'' was het enige wat uit zijn mond kwam, ''Waarom bied ik mijn excuses aan?!'''dacht hij. Hij schudde zijn hooft naar haar en vloog rustig de andere kant op.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Keani

avatar

Aantal berichten : 16
Experience points : 203
Registratiedatum : 07-06-15

Character sheet
Personal Info:
Experience Level:
13/999  (13/999)

BerichtOnderwerp: Re: Let's catch some Fish -Rikku-   di 18 aug 2015, 22:18

Met opgetrokken wenkbrauwen en een argwanende blik keek ze hem aan. Zijn woorden werden niet afgemaakt, en dat streste haar verschrikkelijk.
Toen vloog hij weg. Wat?! Eerst mij achterna gaan, maar vervolgens zélf wegvliegen?! wat denkt hij wel niet?! Keani begon langzaam haar kalmte, voor zover ze die nog had, te verliezen.
Arona Keani Neith. Denk na, ga geen domme dingen doen. Blijf kalm, laat hem gaan, ga geen ruzie zoeken, wees slim. Ze bleef zulk soort dingen tegen zichzelf zeggen terwijl ze voelde dat haar bloed aan de kook raakte. Maar hoe ze het ook probeerde, het werkte niet.
Met een sierlijk sprongetje dook ze weer onderwater en besloot hem vanaf de bodem te volgen, voorzichtig. Wie weet wie hij precies was, of wat hij deed. Dat hij dacht dat ze een monster was geweest, had gemakkelijk een leugen kunnen zijn. Ze wist het gewoon niet, vertrouwde hem niet.
Oh, en ze had een gigantische berg haat voor hem gekregen.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rikku

avatar

Aantal berichten : 13
Experience points : 175
Registratiedatum : 28-01-15
Leeftijd : 19
Woonplaats : Wieringerwerf

Character sheet
Personal Info:
Experience Level:
11/999  (11/999)

BerichtOnderwerp: Re: Let's catch some Fish -Rikku-   zo 06 sep 2015, 16:12

Rikku had enorme honger gekregen en besloot om naar de markt te gaan om wat te eten. In nog zo'n vis incidentje had hij totaal geen zin. Hij vloog richting het strand en landde voorzichtig in het warme zand. Vanuit daar liep hij richting de markt. Allemaal mensen van andere soorten liepen over de markt. Rikku keek zijn ogen uit over al het eten. Hij liep naar één van de kraampjes toe en keek rond. Er lag van alles op de tafeltjes, van sieraden tot rare gadgets. Er liep een vrouw langs de kraampje die een grote zware emmer bij zich had, en niet goed kon zien waar ze liep. En aangezien zijn staart erg lang was en hij niet oplette waar hij die zette, struikelde de vrouw daar overheen en viel met een harde klap op de grond. Rikku draaide zich meteen om en keek of de vrouw in orde was. ''Het spijt me! Gaat alles goed?'' vroeg hij. ''Ja..'' antwoorde de vrouw, ''Alleen mijn inktvis niet..'' Rikku keek haar vragend aan en snapte niet wat ze bedoelde. ''Dit is een zeldzame inktvis die ik zonet gevangen had... maar door jou schuld is hij nu niet meer verkoopbaar..'' en ze wees naar de verpletterde inkvis die op straat lag. ''Het spijt me echt.. kan ik iets doen om het goed te maken?'' vroeg hij, ''Ja dat kan je zeker'' zei de vrouw met een schijnheilige lach op haar gezicht. ''Je moet een nieuwe voor me vangen. Alleen maar dan alleen dan zal ik je niet aangeven bij een van de clans voor het vernielen van een handels product'' zei ze chanterend. Veel trek in gezeik met clans had hij niet, dus Rikku accepteerde het aanbod, strekte zijn vleugels en steeg op om naar het water te gaan. Waar moest hij nou in godsnaam zo'n inktvis vinden.. Hij naderde het strand en vloog langzaam over het wateroppervlak. Er zaten veel vissen, maar een inktvis zat daar niet tussen.. Hij keek op naar de lucht en zag dat de zon al onder begon te gaan. In het donker nog te gaan zoeken had ook geen nut. Tenminste, als je niet opgegeten wil worden door alle monsters. Rikku had alle hoop al opgegeven en wou weggaan, tot hij in zijn ooghoeken dezelfde fel gekleurde inktvis voorbij zag gaan. Zonder twijfel dook hij het water in en greep de inktvis vast. ''Yes!'' schreeuwde hij uit. ''Eindelijk, nu kan ik terug naar die vrouw, en dan doen alsof er niks is gebeurd.'' zei hij lachend. Net toen hij opsteeg vanuit het water gleed de inktvis uit zijn handen. Met rare en vooral spastische bewegingen probeerde hij de inktvis nog vast te houden maar dat had geen succes. De inktvis viel sierlijk het water in. Met een teleur gestelde blik keek hij naar het water. De zon was al bijna onder en de sterren stonden aan de hemel. De monsters zouden snel tevoorschijn komen, maar hij wilde eerst die inktvis weer vinden. Zijn vleugel slagen zorgde voor kringen in het water waardoor hij niet goed kon zien waar het beestje zat.. Met zijn handen onderwater probeerde hij te voelen of hij het beestje kon vinden, maar dat had weinig zin. Hij nam een hap lucht en dook het water in. Op de bodem probeerde hij te zoeken en zag hij een kleine gleuf zitten waar hij ging zoeken. Zijn hand ging makkelijk de gleuf in maar kwam er niet zo makkelijk meer uit.. Hij kreeg zijn hand niet meer los en raakte in paniek. Er kwam namelijk een haai zijn kant op. En niet zo'n kleine ook. Angstig keek hij naar de haai die steeds dichterbij kwam.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Keani

avatar

Aantal berichten : 16
Experience points : 203
Registratiedatum : 07-06-15

Character sheet
Personal Info:
Experience Level:
13/999  (13/999)

BerichtOnderwerp: Re: Let's catch some Fish -Rikku-   zo 13 sep 2015, 16:38

Mokkend had ze tegen een rots aangezeten in de branding, vloekend dat ze hem niet achterna kon gaan zonder op te vallen. Talloze kleine steentjes en schelpen die bij haar in de buurt hadden gelegen had ze in het water gemikt, en er lag nu een klein hoopje met van alles en nog wat.
Keani schrok op toen ze het geluid van vleugels hoorde, en met een vlug sprongetje belandde ze in dieper water. Voorzichtig kwam ze met net haar ogen boven water, haar haren hield ze vast opdat het niet per ongeluk zou gaan drijven, want dan zou ze zeker opvallen. Haar Naginata hield ze vast in haar rechterhand.
Het was dat rotjong weer. Aan de ene kant was ze blij, misschien kon ze hem deze keer wel een kop kleiner maken, maar aan de andere kant had ze gehoopt hem nooit meer terug te hoeven zien. De kwallenkop.
Shit, schoot er door haar hoofd toen ze hem zag naderen, en ze liet zich snel naar beneden zakken. Hij vloog vlak over haar heen, en het was een wonder dat hij haar niet had gezien. Hij was blijkbaar vrij gefocust op z'n... prooi? Doel? Whatever.
Met een plons dook de jongen in het water, en met een harde staartslag zwom Keani achter de dichtstbijzijnde rots.
Een inktvis? Wat moet hij met dat arme diertje? vroeg ze zich af. Ze hoorde het beestje allerlei paniekerige geluidjes maken. Zij wel, hij niet. Mermaids konden hogere en lagere frequenties horen in het water, maar hij niet. Hij vloog omhoog, en gelukkig was het beestje te glibberig voor dat pestjong. Met een plons belandde het in het water, en Keani speerde door het water en greep het beestje stevig beest. Met haar rechterhand hield ze nog altijd de Naginata vast, en de inktvis lag erop, met haar linkerhand aaide ze het hoofdje van het overspannen wezentje. "Maak je niet druk, hij zal je geen kwaad meer doen," zei ze, op een te hoge frequentie om door andere wezens dan waterwezens gehoord te worden. Ze was met haar rug gaan zitten tegen een rots, en keek geamuseerd naar de jongeman die radeloos aan het zoeken was.
Toen merkte Keani op dat zijn hand vastzat. Ze grinnikte, en de inktvis kroop tegen haar aan en met zijn tentakels omkrulde hij haar arm. Wat een lieve diertjes zijn het toch, dacht ze met een glimlach, en daarna keek ze weer naar de jongen. Hoe lang zou hij het nog onderwater volhouden? Hij was al aardig door z'n zuurstof heen, bedacht ze.
De paniek sloeg toe op zijn gezicht, zag ze. Een haai. Ze rolde met haar ogen. Iedereen die een beetje goed bij z'n hoofd was, wist dat haaien niets deden. Ze waren gewoon nieuwsgierig als de pest en wilde waarschijnlijk alleen kijken of hij aandacht voor hem of haar zou hebben. Een haar, zag ze met een tweede blik op de vis.
Ze zuchtte, en luchtbelletjes borrelden omhoog. Hij werkte zich wel veel in de nesten. Snel zwom ze, met Naginata en inktvis, naar hem toe.
"Hulp nodig, opgeblazen puffervis?" zei ze bits. De haai cirkelde om haar heen, blijkbaar had ze de bange aura van de jongen opgemerkt. Zie je, ze doen niets, dacht ze. Ze stak haar linkerhand uit en de haai zwom naar haar vingertoppen, en ging er met haar neus langs, en vervolgens ook haar rug tot staart, om zich vervolgens om te draaien en het te herhalen.
Vol spot keek Keani naar de vastzittende jongen. "Ohh, en probeer maar niet te praten... Je hebt geen kieuwen, dus dat zal niet goed voor je aflopen. In zout water stik je namelijk minder snel..." Ze grijnsde, stak haar Naginata in de zanderige bodem, hing de inktvis aan de paal, die vrolijk rondjes begon te draaien. Vervolgens zwom ze naar hem toe, en bekeek de situatie.
"Ik hoop voor je dat je nog geen stikgevoel aan het krijgen bent, want dit kan nog wel even duren," zuchtte ze, en inspecteerde de gleuf. Toen pakte ze zijn hand.
"Dit kán even pijn gaan doen," waarschuwde ze hem. Toen begon ze keihard aan zijn arm te trekken, maar de hand schoot tenminste wél los.
Goed gedaan Keani, goed gedaan. Zie je dat je wel vriendelijk kan zijn?" Daarna pakte ze de Naginata en de inktvis weer, en gevolgd door de haai zwom ze weg.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rikku

avatar

Aantal berichten : 13
Experience points : 175
Registratiedatum : 28-01-15
Leeftijd : 19
Woonplaats : Wieringerwerf

Character sheet
Personal Info:
Experience Level:
11/999  (11/999)

BerichtOnderwerp: Re: Let's catch some Fish -Rikku-   wo 28 okt 2015, 20:02

Rikku keek met opgeblazen wangen naar de meermin die naar hem toe zwom en hard aan zijn hand trok. ''Fuck!! Dt doet zeer!'' dacht hij. Een paar luchtbelletjes ontsnapte uit zijn mond... Maar hey, hij was wel los. Hij keek de meermin nog even na en sloeg daarna een enorme kracht vanuit zijn vleugels en schoot omhoog het water uit. Rikku probeerde weg te vliegen maar werd het door het zuurstof tekort duizelig en vloog scheef weer het water in. Hij was geen goede zwemmer en zijn vleugels zaten erg in de weg waardoor hij amper boven water kon blijven.. Hij zwom (naja voor zover je het zwemmen kan noemen) naar een vlakke rots en greep zich daar aan vast. Water ophoestend en uitgeput hing hij over de rots heen. Zijn vleugels lagen er futloos naast en zijn staart hing in het water. Na een tijdje rusten besloot hij toch om op te staan. De snee die hij opliep van het lostrekken van zijn hand prikte erg door het zoute water. ''Lekker dan..'' zuchtte hij. Hij stond op en strekte zijn vleugels, de maan was ondertussen op en hij wou niet lang op een onveilige plek rond blijven hangen.. Hij sprong van de rots af en vloog weg. Terug naar de markt maar dacht hij.. Wat moest hij nou doen? Met lege handen terug komen kon hij ook niet maken.. Dan gaf die vrouw hem aan, voor een reden die eigenlijk nergens op sloeg.. Maargoed, dat risico wilde hij niet nemen dus hij keerde om en ging terug naar de rots. Met zijn knieën opgetrokken zat hij op de rots voor zich uit te kijjken naar het vredige bewegende water. Bijna zo vredig dat je er in slaap van kon vallen, maar dat moest maar niet op een plek waar hij een makkelijke prooi was.. Zonder dat hij het door had vielen er druppels bloed uit zijn wond in het water. Dat onverwachts bezoek aantrok.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Keani

avatar

Aantal berichten : 16
Experience points : 203
Registratiedatum : 07-06-15

Character sheet
Personal Info:
Experience Level:
13/999  (13/999)

BerichtOnderwerp: Re: Let's catch some Fish -Rikku-   do 29 okt 2015, 11:07

Met een kleine lichtflits veranderde haar staart in twee benen. Het voelde toch weer vreemd, die twee lange steltes in plaats van een staart. Het maanlicht scheen op de lagune, en ze draaide zich half om.
De inktvis was halverwege haar terugtocht weer naar de rest gegaan, en de haai zwom een paar meter verder op in rondjes. Ze glimlachte. Wat was het leven onder water toch mooi.
Ze deed de bikini goed, pakte een handdoek van de rots die voor haar kleine houten hutje op palen lag. Met haar tenen woelde ze in het zand, en liep de trap op, om vervolgens op een loungestoel te gaan zitten. Honger had ze niet, en ook geen zin om te slapen.
Haar kijkers scande de omgeving, en daarna alweer het wateroppervlak. Daar zat de jongen, bij te komen waarschijnlijk. Ach ja, niet iedereen werd met kieuwen geboren, bedacht ze. En er waren rare cirkels om de rots, waarschijnlijk van waterwezens. Kreeftmonsters, waarschijnlijk.
Haar ogen werden groot. Kreeftmonsters? Ze vloekte binnensmonds. Die gozer was er natuurlijk niet zonder wonden afgekomen. En het was al laat...
Denk aan de eed die je gezworen hebt... Je moet de burgers van Mamundicae beschermen! Ze sprong op, gooide haar handdoek van zich af, greep haar Naginata die ze in het zand had gestoken en dook sierlijk het water in.
Met een rotvaart zwom ze richting de rots, om vervolgens het water uit te springen, te transformeren in haar mensenvorm en met beide benen netjes op de rots te belanden, naast de jongen.
"Je weet wel hoe je problemen aan moet trekken, of niet soms?" zei ze bits. Haar ogen hield ze gefocust op het water rondom de rots, de jongen geen blik waardig gunnend. Haar ogen merkte beweging in het water, en ze draaide schichtig haar hoofd om naar de kant waar het wezen zich toe bewoog.
"Niet bewegen," fluisterde ze toen, en ging zelf langzaam, heel langzaam, in vechtpositie staan.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rikku

avatar

Aantal berichten : 13
Experience points : 175
Registratiedatum : 28-01-15
Leeftijd : 19
Woonplaats : Wieringerwerf

Character sheet
Personal Info:
Experience Level:
11/999  (11/999)

BerichtOnderwerp: Re: Let's catch some Fish -Rikku-   zo 22 nov 2015, 00:04

Met opgetrokken knieën zat Rikku op een rots naar de maan en de sterren te kijken. Wat gaf de nachtelijke hemel weer mooi licht deze avond. Een paar kringen verschenen op het water oppervlak maar dat vond hij geen reden om zich zorgen om te maken. Athans, dat vond hij, Rikku had zijn hooft nog niet gekeerd en de meermin stond voor zijn neus. ''Je weet wel hoe je problemen aan moet trekken, of niet soms?'' zei ze. ''Niet bewegen''. Rikku zat doodstil op de rots, afwachtend wat de meermin zou doen.. en vooral waarom, en hoe kwam ze opeens aan benen?. Het voelde alsof hij bevroren was. Het enige wat hij niet kon stoppen waren de bloed druppels die van de wond in het water vielen. Druppel voor druppel viel naar beneden in het water. Ineens schoot het hem te binnen. Het bloed van zijn wond trok de monsters aan... Hij kon zichzelf wel voor zijn hooft slaan omdat hij dit niet eerder inzag. Heel voorzichtig bewoog hij zijn staart om de bloed druppels op te vangen zodat ze niet meer in het water vielen. De kringen in het water werden wilder, had hij nu toch teveel bewogen?.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Keani

avatar

Aantal berichten : 16
Experience points : 203
Registratiedatum : 07-06-15

Character sheet
Personal Info:
Experience Level:
13/999  (13/999)

BerichtOnderwerp: Re: Let's catch some Fish -Rikku-   ma 23 nov 2015, 20:03

Haar ogen schoten van links naar rechts om de bewegingen te detecteren en in te schatten wat een volgende beweging zou worden. het waren veel monsters, erg veel. Ze had zin om de jongen eens flink door elkaar te schudden, maar ze wist dat ze dat beter tot later kon bewaren, voor het geval ze dit zouden overleven. En die kans was zeer, zeer klein op dit moment.
Grotere kringen, wildere bewegingen, de ogen van de gore wezens begonnen zelfs te gloeien. Die sukkel had zeker bewogen?! Veel tijd om na te denken had ze niet, want voordat ze het wist sprong er eentje uit het water. Het was de grootste, dikste en brutaalste van de kolonie, maar het kreeg de kans niet om op de rots te komen: Keani had hem al in tweeën gereten met de Naginata.
Met een gruwelijke kreet en een harde plons viel het in het water, terwijl de anderen zich op hem stortten.
"We moeten óf heel stil blijven zitten, zonder ook maar iets te bewegen, zelfs geen staartpunt," zei ze met extra nadruk, doelend op zijn nogal domme actie, "of we maken dat we hier vliegensvlug wegkomen. De vraag is alleen; hoe?"
Gepuzzeld tuurde ze in het water, waar groenige wolken bloed naar het wateroppervlak dreven om het water troebel te maken. Hopelijk aten die kannibalistische beesten zichzelf zo vol dat ze naar de bodem zouden zinken.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rikku

avatar

Aantal berichten : 13
Experience points : 175
Registratiedatum : 28-01-15
Leeftijd : 19
Woonplaats : Wieringerwerf

Character sheet
Personal Info:
Experience Level:
11/999  (11/999)

BerichtOnderwerp: Re: Let's catch some Fish -Rikku-   vr 27 nov 2015, 09:51

Rikku keek weg toen ze het monster door midden kloof. Veel bloed van het beest spoot alle kanten op. Hij trok een vies gezicht en keek he het vermorzelde beest dood in het water dreef. ''We moeten óf heel stil blijven zitten, zonder ook maar iets te bewegen, zelfs geen staartpunt...'' zei de meermin met nadruk. Rikku rolde met zijn ogen. ''Of we maken dat we hier vliegensvlug wegkomen. De vraag is alleen; hoe?''. Viegensvlug.... galmde door zijn hooft. Rikku zijn ogen begonnen te glinsteren, wegvliegen is een optie.. Naja, als hij nu in een keer op zou stijgen kon er van alles mis gaan. Zachtjes vroeg hij ''Je hebt geen hoogtevrees toch?''. Er verscheen een grote schaar uit het water die recht op hun af kwam. Rikku creëerde een plasma bol en schreeuwde ''Hou je ogen dicht!!'' . Hij smeet de bol in het water en er was een doffe klap te horen gevolgd door een enorme lichtflits. De monsters deinsde wat terug. Dit as hét moment om snel weg te gaan.. De monsters zouden niet lang verblind zijn dus Rikku stond op, spreidde zijn vleugels, pakte de meermin vast en gooide haar op zijn rug en sprong de lucht in. Razend snel stoof hij langs alle rotsen. Lette op elke beweging van monsters onder hun zodat ze hier zo snel mogelijk wegkonden. Een schaaldier monster lag op het water oppervlak te wachten tot hij de lucht in kon springen en ze naar beneden kon halen. Rikku schoot zijn staart stekels af die het beest volledig penetreerde ''Bah..'' zei hij Ik moet hoger zien te komen.. Hij keek omhoog en zag dikke wolken boven hun hangen. De perfecte verstopplek.. Okal waren de kansen klein dat de monsters zo hoog konden gaan.. Maar je weet het maar nooit. Rikku vloog door de wolk en verminderde vaart. Boven de wolken uit straalde alle sterren en de maan stond laag. Voor Rikku was het een prachtig gezicht. Met een rustig tempo vloog hij door. Om de minuut waren er een paar vallen de sterren die alles nog mooier maakte. Vanuit Rikku zijn ooghoeken keek hij naar de meermin. Zou ze dit überhaupt ooit wel eens zo gezien hebben?. Hij glimlachte, ze waren bijna aangekomen bij de meermin haar hutje. Vanuit de lucht kon je het kleine stadje dichtbij zien. Rikku daalde en liet de meermin voorzichtig van zijn rug af glijden op de grond en ging daarna zitten... ''Pfoe... Dat was me wel even een avontuurtje hehe ^-^".. D-Dankje wel.. Ik weet dat we niet zo lekker begonnen zijn vanwege mijn domme acties.. Maar misschien kunnen we opnieuw beginnen.'' Hij stak zijn hand uit en zei ''Mijn naam is Rikku.''
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Keani

avatar

Aantal berichten : 16
Experience points : 203
Registratiedatum : 07-06-15

Character sheet
Personal Info:
Experience Level:
13/999  (13/999)

BerichtOnderwerp: Re: Let's catch some Fish -Rikku-   za 28 nov 2015, 14:19

''Je hebt geen hoogtevrees toch?'' klonkt het zachtjes, maar Keani begreep niet wat de sukkel bedoelde. Ze dacht er over na terwijl ze har oen op het wateroppervlak gefixeerd hield. Daarna ging alles heel snel.
Ze had de jongen nog maar net horen schreeuwen, toen haar doordrong wat er zou gaan gebeuren. Ze draaide zich naar hem om, klaar zich te verzetten, maar het was al te laat. Ze kromp ineen vanwege de plotselinge lichtflits, en het volgende moment klampte ze zich vast aan zijn rug, doodsbang om naar beneden te vallen. Ze had haar ogen dichtgeknepen, bang om te zien wat er nu gaande was. Snelheid onderwater had ze geen problemen mee, op het land ook niet, maar in de lucht?
Keani had absoluut geen last van dieptevrees, ze kon met gemak een kilometer of vier afdalen zonder ook maar ergens last van te hebben, maar hoogtevrees? Daar had ze veel last van. tenminste, dat bleek hieruit. Dit was de tweede keer dat ze had gevlogen en ze meed altijd alle bergen, dus waarschijnlijk had ze er last van. Als ze weer met beide benen op de grond stond, zou ze hem er van langs geven.
Toch gaf het suizen van de wind langs haar oren een goed gevoel, net zoals de lucht. Het was een frisse, niet al te zoute lucht. Langzaam durfde ze haar ogen te openen. Ze waren nu boven de wolken uitgestegen, en een zacht: "Alle zandkorrels nog aan toe" ontsnapte uit haar mond. Het duizelde haar en ze vond het eng, maar aan de andere kant wist ze dat hij haar niet te pletter zou laten vallen. Dat hoopte ze althans.
De jongeman vloog nu rustig en Keani keek omhoog. Zoveel sterren. natuurlijk had ze wel eens sterren gezien, vaak zat. Maar nu had ze toch het gevoel dat ze er iets dichterbij was. Maar ja, wezens met vleugels willen een staart en wezens met een staart willen nu eenmaal vleugels. De hemel was verlicht door de vallende sterren. Het was magisch.
Eenmaal terug bij haar hut, blij dat ze weer met haar voeten op de grond stond (ze wroette dan ook gelijk met haar tenen in het zand), keek ze naar de jongen die was gaan zitten.
''Pfoe... Dat was me wel even een avontuurtje hehe ^-^".. D-Dankje wel.. Ik weet dat we niet zo lekker begonnen zijn vanwege mijn domme acties.. Maar misschien kunnen we opnieuw beginnen.'' Keani probeerde niet verbaasd te kijken. ''Mijn naam is Rikku.'' Ze pakte zijn hand vast, en schudde die. "Arona Keani Neith. Maar zeg maar gewoon Keani." De woorden kwamen bibberend uit haar mond, want ze stond te trillen van de kou. Ze liep even naar de rand van het water om haar handdoek te pakken en sloeg die vervolgens om zich heen. Daarna liep ze terug naar de jongen die Rikku bleek te heten, om vervolgens te zwijgen.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rikku

avatar

Aantal berichten : 13
Experience points : 175
Registratiedatum : 28-01-15
Leeftijd : 19
Woonplaats : Wieringerwerf

Character sheet
Personal Info:
Experience Level:
11/999  (11/999)

BerichtOnderwerp: Re: Let's catch some Fish -Rikku-   zo 13 maa 2016, 14:11

Het was akelig stil tussen de twee wezens. Rikku besloot om maar wat dingen te gaan vragen aan het meisje dat Keani bleek te heten. ''Dus, je bent een shapeshifter?'' ''Natuurlijk, anders had je geen benen..'' ''Ik niet. Dit is hoe ik er eigenlijk altijd uitzie.'' En daarmee was hij eigenlijk alweer uitgesproken. ''Wel, het is al laat en ik moet maar weer eens gaan. Leuk je te leren kennen Keani'' Zei hij. Rikku stond op en vloog de lucht in. Onderweg naar boven stopte hij nog even en keek hij goed naar het kleine hutje en verdween daarna in de nacht. Boven de wolken zag hij dat zon alweer opkwam. Hij had niet geslapen, maar moe was hij toch niet. De warmte van de zon was heerlijk, aangezien het deze nacht hij het erg koud vond was het zonnetje wel even lekker.Even later liep Rikku door de drukke straten van een markt. Op zich was dat niet zo erg, maar de drukte wel.. Iedereen botste tegen elkaar aan en het was erg krap, vooral als je nog een paar vleugels en een staart hebt. Vele mensen stapte op zijn staart en dat was geen fijn gevoel. Rikku zuchtte en pakt zijn staart en droeg hem in zijn handen. Zijn vleugels drukte hij zoveel mogelijk tegen zijn rug aan. ''Dit werkt ook niet'' fluisterde hij. ''Ik wil hier zo snel mogelijk weg.'' hij glipte een zij straatje in en liep verder naar een rustig pleintje waar hij ging zitten. ''Was ik maar een shapeshifter..'' dacht hij. Rikku zag een klein aantrekkelijk bibliotheekje en besloot naar binnen te gaan. Het rook er naar wierook en er stond een oude vrouw achter de balie die hem thee aanbood. Rikku nam de thee en ging aan een tafel zitten. Hij keek naar de boeken die op tafel lagen. ''Pardon, mag ik wat vragen?'' vroeg hij aan de vrouw achter de balie. ''Hebben jullie ook boeken over shapeshifters?'' de vrouw wees naar een boekenkast met oude stoffige boeken. Rikku pakte een boek en begon met lezen terwijl hij een nip van de thee nam. Hij trok een bitter gezicht na het drinken van de thee. Hmpf.. Gevoeligere zintuigen hebben helpt niet altijd..'' hij sloeg het boek open en begon met lezen. ''Weerwolven, Weercoyote's, Kanima's, Meervolk.. Natuurlijk, alles behalve drakenvolk..'' Hij zette het boek weer terug en ging aan de tafel zitten.''Als ik er meer over wil weten zal ik naar Keani moeten denk ik..'' Hij stond op, liep naar buiten en zette zijn reis terug naar Keani haar hut voort.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Let's catch some Fish -Rikku-   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Let's catch some Fish -Rikku-
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» Fish, where are you?
» ♡ Even a dead fish can go with the flow . {Open}

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Stories of Mamundicae :: De RPG :: Ryuujima :: Diamond Lagune-
Ga naar: